Zákaznická podpora:721029669

Farmaceutický asistent/-ka Brno

55 000 Kč

Máme novou pracovní pozici pro farmaceutického asistenta/-tku! Hledáme šikovného kolegu/kolegyni, který/á bude pomáhat s poskytováním zdravotnických služeb našim zákazníkům v naší moderní lékárně.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Farmaceutický asistent je klíčovým členem týmu ve farmaceutické oblasti. Jeho hlavním úkolem je poskytovat podporu farmaceutům a lékárníkům v rámci jejich práce. Tato pozice je momentálně dostupná v Brně.

Farmaceutický asistent bude mít za úkol přijímat a zpracovávat předpisy od pacientů, vykonávat lékové interakce a kontrolu kontraindikací. Také bude zodpovědný za správu a aktualizaci lékových skladů, včetně kontrol a inventur. Asistent také bude odpovídat na dotazy pacientů ohledně léčiv a poskytovat jim informace o jejich správném užívání.

Dalším důležitým úkolem bude spolupracovat s lékaři a zdravotnickými pracovníky na vyřizování lékových předpisů a informovat je o nových lékových přípravcích a jejich účincích. Farmaceutický asistent bude také zajišťovat správné balení a označování léků a připravovat objednávky pro pacienty.

Zaměstnanec na této pozici musí mít znalosti o farmaceutických normách a postupech, a také musí být schopen efektivně komunikovat s pacienty i dalšími členy týmu. Je důležité mít dobré organizační schopnosti a pečlivost při manipulaci s léky.

Farmaceutický asistent hraje klíčovou roli při zajišťování kvalitní farmaceutické péče a bezpečnosti pacientů.

Co vás u nás čeká?

  • In laoreet, magna id viverra tincidunt, sem odio bibendum justo, vel imperdiet sapien wisi sed libero.
  • Aliquam erat volutpat. Aliquam ante. Integer tempor. Mauris dolor felis, sagittis at, luctus sed, aliquam non, tellus.
  • Nunc dapibus tortor vel mi dapibus sollicitudin.
  • Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Etiam ligula pede, sagittis quis, interdum ultricies, scelerisque eu.
  • Itaque earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut aut reiciendis voluptatibus maiores alias consequatur aut perferendis doloribus asperiores repellat. 

Co čekáme my od vás?

  • Vzdělání: Minimálně středoškolské vzdělání s farmaceutickým zaměřením je obvykle vyžadováno. Vyšší vzdělání v oboru farmacie je výhodou.

  • Znalosti a dovednosti: Farmaceutický asistent musí mít rozsáhlé znalosti o léčivech, farmakologii, interakcích léků a kontraindikacích. Schopnost správně interpretovat a zpracovávat lékařské předpisy je klíčová. Dále je nutné mít znalosti v oblasti farmaceutických postupů, skladování léků a legislativy.

  • Komunikační dovednosti: Farmaceutický asistent musí být schopen komunikovat jak s pacienty, tak s lékaři a dalšími členy týmu. Schopnost poskytnout jasnou a srozumitelnou informaci je nezbytná.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pracovní místo
Kraj: Jihomoravský kraj
Lékárna/Mimo lékárnu: Lékárna
Pracovní místo: menší řetězcová lékárna (5-20 lékáren)
Pracovní poměr: neplacená praxe, pracovní smlouva - částečný úvazek, pracovní smlouva - plný úvazek
Benefity: příspěvek na bydlení / možnost služebního bytu
latitude: 49,195061
longitude: 16,606836
company_name: Brno
company_location: Náš lék